Svečių maitinimu dvaro švenčių metu rūpinasi dvaro partneris – „Servantas” šefai iš Kauno. „Servantas” komanda privačių renginių aptarnavimu rūpinasi jau daugiau nei 10 metų, todėl sukaupta patirtis suteikia galimybę pasiūlyti išskirtinį restorano lygio meniu ir aptarnavimą.
Šaltieji užkandžiai ir desertai ruošiami „Servantas” gamybos ceche Kaune, o karštieji patiekalai kepami šventės vietoje dvare, taip išsaugant aukščiausią patiekalo kokybę. Svečių aptarnavimu visu šventės metu rūpinasi „Servantas” padavėjai. Net jei šventė tęsis iki paryčių – mes neskaičiuojame viršvalandžių už padavėjų darbą – jie rūpinasi sklandžia šventės eiga iki tol, kol ilsėtis nueina visi šventės dalyviai.
Banketo tipo šventėms (vestuvėms, jubiliejams) esame paruošę tipinį šventinį meniu:
Atvykę į šventę svečiai pasitinkami su gėrimo taure ir užkandžiais:
- Žemoje temperatūroje brandinta ančiuko filė, patiekiama su juodųjų serbentų džemu ir avietėmis;
- Baklažanų suktinukas su varškės sūrio kremu ir agurkėlių dribsniais;
- Kepenėlių putėsiai parmezano sūrio tinklainėje su karamelizuotais svogūnais;
- Karamelizuotos tigrinės krevetės su mangų piure.
Vakarienė pradedama nuo individualiai patiekiamo starterio. Galimybė pasirinkti šių rūšių starterius:
- Šviežia burata su vynuoginiais pomidorais ir alyvuogių dribsniais šviežių bazilikų “mozonėje”;
- Lašišos tartaras su tigrinėmis krevetėmis ir karamelizuotais burokėliais;
- Degtinėje brandinta tuno išpjova, patiekiama su agurkų lešiais ir mangų ir bazilikų čiatniu;
- Šviežių burokėlių karpačio su saulėje džiovintų pomidorų tartaru ir šviežios rukolos užpilu.
Pagrindiniam karštajam patiekalui gali būti tiekiami šie patiekalai:
- Kiaulienos išpjovos medalionai su traškia pančeta ir feta, patiekiama su pastarnokų kremu ir traškiomis morkytėmis, paprikų ir čili pipirų salsa;
- Juodaisias grybais ir feta sūriu įdaryta vištiena, patiekiama su kuskuso paplotėliu ir troškintomis šparaginėmis pupelėmis;
- Kepta dorados filė su imbierais ir degintu šviestu su šalavijais, patiekiama kokosų ir žaliųjų žirnelių baloje su keptomis daržovėmis;
- Raudonąjame vyne troškinti jaučio žandeliai, patiekiami su karamelizuota bulvių piure ir traškiais agurkėliais;
- Žemoje temperatūroje brandinta ančiuko filė, patiekiama su kuskuso ir daržovių greatinu, pastarnokų kremu, vyne troškintomis kriaušėmis;
- Kepta lašišos filė su karamelizuotomis tigrinėmis krevetėmis, patiekiama su kepintais raudonaisiais ryžiais su skrudintomis daržovėmis ir kokosų bei raudonojo kario su šviežiais žirneliais piure;
- Lėtai troškinta ėriuko koja, patiekiama su svogūnų ir saldžiųjų bulvių polenta, karamelizuotomis daržovėmis;
- Kepta jautienos išpjova su traškios bekonienos plutele ir alyvuogėmis, patiekiama su morkų kremu, šviežiais keptais burokėliais ir bazilikų pesto;
- Veganiškas patiekalas – kepti grybukai.
Likusiu vakaro metu svečiai vaišinasi furšeto principu patiektais šaltaisiais užkandžiais:
- Vištienos valovanas su skrudintais obuoliais su kriaušių ir čili pipirų salsa;
- Brandintas jaučio liežuvis su marinuotais pankoliais ir naminiu parmezano sūrio majonezu;
- Jautienos užkandis su keptais burokėliais ir pelėsiniu sūriu;
- Lašišos karpačio su avokadų ir čili pipirų gvakamole;
- Pikantiški vienakąsiai su skrudinta duona.